Massage training

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in deze training! Hieronder zal ik weergeven wat de training inhoudt en wat de kosten zijn (voor collega’s, zie * hieronder).

In deze training leer je een zeer complete ontspanningsmassage te geven op de gehele achterzijde van het lichaam. Ik geef per training les aan maximaal 4 cursisten, zodat ik iedereen optimaal kan begeleiden en persoonlijke aandacht kan geven.

De training voor particulieren bestaat uit 3 delen:

Deel 1, duurt max. 1,5 uur

Dit is een 1 op 1 sessie. Ik geef de massage die jij gaat leren op jou, zodat je precies voelt wat jij straks gaat leren en anderen kunt geven. We bespreken jouw en mijn verwachtingen en wensen.

Deel 2, duurt max. 7 uur

Deze dag maak je kennis met de mede cursisten. Je ontvangt een duidelijke  hand-out waar je tijdens de training aantekeningen in kunt maken en dit zo jouw naslagwerk wordt. We behandelen, onder het genot van een uitgebreide koffietafel, een klein stukje theorie en dan gaan we beginnen met de massage van hoofd en rug. Tijdens de praktijkdelen werk je op een medecursist en wordt er ook op jou gewerkt. We houden een korte onderbreking om te genieten van een luxe lunch waarna we verder gaan met het 2de praktijkdeel van deze dag; het masseren van de achterkant van de benen en voeten. Ook nu masseer je en word je gemasseerd. We sluiten de dag gezamenlijk af en je krijgt een klein beetje huiswerk van mij mee.

Deel 3, duurt max. 5 uur.

We bespreken hoe de afgelopen weken zijn gegaan met oefenen en gaan per cursist kijken waar extra begeleiding wenselijk is. Deze ochtend geef en ontvang je de massage in zijn geheel, genieten we wederom van een geheel verzorgde lunch en dan gaan we nogmaals de massage oefenen op elkaar. Tijdens deze dag gaan we alles wat je hebt geleerd herhalen, optimaliseren en bespreken. We sluiten de dag af met een welverdiend certificaat!

Tijdens deze training heb jij genoten van het leren en ben je ook in de watten gelegd en verzorgd. Je beheerst nu een zeer complete ontspanningsmassage voor de achterzijde van het lichaam, waar jij nu anderen van kunt laten genieten.

It’s care WE share!

Deel 1 duurt max 1,5 uur, op een datum die wij samen bepalen.

Deel 2 duurt max. 7 uur en wordt gegeven op: nog nader te bepalen.

Deze trainingsdag duurt van 10.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur.

Deel 3 duurt max. 5 uur en wordt gegeven op: nog nader te bepalen.

Deze trainingsdag duurt van 10.30 uur tot uiterlijk 14.30 uur.

De kosten voor deze compleet verzorgde training zijn € 335,-
Dit is inclusief lunches, syllabus en certificaat.

De trainingslocatie bij schoonheidssalon Es Vedra is gemakkelijk te bereiken via de A9 of A4 (gratis parkeren) zie https://schoonheidssalonesvedra.nl/contact/

Voor deze training heb je geen ervaring of medische basiskennis nodig.

*  Voor collega’s maak ik een op maat gemaakte training, welke bestaat uit 2 delen te weten;

Deel 1 duurt max. 2 uur. Hierin bespreken wij wat de leerbehoeftes zijn en masseer je mij zodat ik weet welke massage technieken- en kennis jij beheerst. Vandaar uit schrijf ik een training op maat.

Deel 2 
duurt max. 5 uur. Deze dag leer ik jou de op maat gemaakte massage aan. Wij maken gebruik van een massage model maar zullen ook op elkaar werken.

De kosten voor deze compleet verzorgde training zijn € 295,- excl. 21% BTW.
Dit is inclusief lunch, syllabus en certificaat.

Mocht je hierna nog vragen hebben neem gerust contact met mij op dan kan ik je extra informatie geven of dingen verduidelijken.

Interesse? Neem dan gerust contact op via groene WhatsApp button op deze pagina.

Warme groet,

Esther

foto massage training website