Referenties

Even helemaal weg van alle zorgen en dagelijkse zaken… op de massagestoel bij Esther. Ik heb nu een aantal keer een massage bij Esther geboekt en elke keer denk ik weer; je mag nog wel even doorgaan hoor, zo lekker is het (zelfs na bijna 3 uur).
Naast dat de massages mij goed gevallen, vind ik haar een ontzettend lieve en warme vrouw. Esther heeft een hart van goud en oog voor detail; handdoeken op de verwarming, warme dekens en als het heel koud is zelfs sokken op de verwarming!
Voor mij betekent een massage van Esther; ontspanning, gezellig praatje, stil als het moet of als je dat wil, genieten en vakkundig. Ik hoop dat ik nog vele jaren kan genieten van de massages bij Esther. 

Chantal, Nieuw-Vennep

Een afspraak bij Esther zorgt altijd voor complete ontspanning. Jouw persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel en weer opgeladen naar huis ga.
Henny, Diemen

Ik kijk altijd weer uit naar de volgende afspraak bij jou. Heerlijke ontspanavond met super verzorging en advies. Even kun je weer de hele wereld aan! Dank je voor de jarenlange goede behandelingen. Dat er nog maar vele behandelingen mogen volgen.
Edith, Uithoorn

Na vele jaren blijft een behandeling door Esther nog altijd een kadootje voor mezelf. Ze beoefent haar vak met hart en ziel en ik kom er altijd vrolijk, fris en zen vandaan!
Judith, Amsterdam

Je bent ook de beste, ik heb verschillende schoonheidssalons bezocht en heb me nog nooit op een behandeling verheugt, tot ik bij jou kwam. Je bent lief, professioneel, en dan die handen, GEWELDIG… een beleving, een totale ontspanning, en dan heb ik het nog maar over het gezicht;) ook de lichaam massage kunnen deze handjes van Esther als geen ander!!
Helen, Amsterdam

Beste Esther, nogmaals bedankt voor de heerlijke ervaring gisteren. Je masseert erg goed, zo vloeiend en gebalanceerd. Geweldige keuze om hier je beroep van te maken. Jij kunt mensen echt laten ontspannen en genieten!
Diana, fysiotherapeut

Een behandeling bij Esther is altijd iets om naar uit te kijken. Naast dat ze ontzettend goed is in haar werk, is het ook altijd even gezellig. Het fijne van Esther vind ik haar toewijding en dat ze duidelijk geniet van haar werk en haar klanten. Ze neemt de tijd voor je en zo nu en dan iets extra’s voor je doen, is haar ook niet vreemd. Ik ben blij dat ik Es Vedra heb ontdekt!
Bianca, Amsterdam

Een bezoek aan Es Vedra is een geluksmomentje. Even tijd voor jezelf, in alle rust relaxen en nog goed verzorgd worden ook. Het maakt niet uit waarvoor je komt, harsen, pedicuren of een massage je gaat altijd naar huis met een geluksgevoel; een kadootje dat je uitgepakt hebt!
Monique, Duivendrecht

Een bezoekje aan schoonheidssalon Es Vedra is voor mij elke keer weer een feestje! Een mix van gezelligheid en intens genieten. De massage XL is “the bomb” en met de uitgebreide gezichtsbehandeling weet Esther mij weer een jaartje jonger de deur uit te krijgen.. Voor mij het ultieme momentje voor mijzelf!
Thea, Amsterdam

Esther is de eerste persoon waarbij ik mij echt op mijn gemak voel. Gemasseerd worden vind ik heerlijk, maakt naakt zijn bij vreemde vind ik eigenlijk niks. Esther voelde dat meteen aan. Ze merkte dat ik het lastig vond om mij te ontspannen. Maar na de eerste behandeling was alle onzekerheid al weg. Ik voel me op mijn gemak en kan daardoor ultiem genieten van Esther haar massages. Iedere keer weer is het een echt cadeautje!
Wyke, Uithoorn

‘’Wat een fijne handen en wat voelt dit heerlijk.’’ dat merkte ik al tijdens mijn gezichtsbehandeling. Maar tijdens de volledige massage besefte ik pas echt hoe heerlijk het echt is. Esther is een bijzonder lieve vrouw, met een hart van goud die je verteld wat ze doet en die zich vooral heel erg prettig voelt in wat ze doet. Je merkt dat ze ervaring heeft en echt aandacht voor je tijdens welke behandeling dan ook. Ze geeft net dat beetje extra en neemt echt de tijd voor je, waardoor je je nog relaxter voelt. Ik heb er ontzettend van genoten en ga de volgende keer zeker weer naar Esther voor welke behandeling dan ook.
Rianne, Amstelveen

Een behandeling bij Esther is een cadeautje voor jezelf! Al jaren kom ik met veel plezier bij Esther. De gezichtsbehandeling is grondig en vakkundig, de massage aan het eind goddelijk. Esther werkt niet een rijtje to-do’s af, ze is er helemaal voor jou: geen productiewerk. Kleine dingen zoals dat ze je t-shirt op de verwarming legt voor achteraf, een extra watje op je ogen, de heerlijk warme dekens in de winter maken dat je je echt verzorgt voelt. Ook niet onbelangrijk: goede producten, hygiënisch, gezellig of stil als het nodig is. Ok, met mijn hoofd vol crème en verwarde haren ben ik niet per se mooier na een behandeling, maar wel compleet ontspannen!
Pauline, Nieuwkoop

Zo fijn……
Esther is goed en professioneel, na al die tijd kijk je nog steeds uit naar de afspraak!
In een fijne sfeer word je behandeld en na de massage wil je eigenlijk niet meer weg, dat spreekt voor zich denk ik.
Martine, Assendelft

Esther weet altijd een gezellige maar toch ook heel relaxte sfeer te creëeren. Haar behandelingen doet ze effectief en met aandacht. Even heerlijk bijkomen!
Johan, Assendelft

Al jaren kom ik bij Esther, iets wat goed is laat je niet zomaar los!
In het begin alleen voor mijn acne problemen en overbeharing, niet de meest fijnste behandelingen, soms best even pijnlijk.
Toch weet Esther je als geen ander te verwennen door haar persoonlijke benadering en dat net even extra’s wat ze doet, ….dat verwarmde handdoekje of na de behandeling heb je spontaan een verwarmt t-shirt of sokken.
Gelukkig voor mij heeft Esther veel meer te bieden dan de voor mij noodzakelijke behandelingen.
Zo gun ik mezelf nu ook regelmatig een relax onderdeel als een gezicht- of voeten massage.
Het toppunt is wel een total body massage bij Esther, als je dat eenmaal ervaren heb, wil je nooit meer ergens anders heen voor een massage!
Nicole, Ouderkerk aan de Amstel

Ik was bij Esther in de salon. Ik ervaar dit als kado voor mezelf. Esther is professioneel en geeft je het gevoel dat welkom bent. Vooral haar massage’s zijn echt een genot. Mede door haar opleiding en cursussen verstaat zij haar vak als de beste.
Ik kan haar zeker aanraden als je quality time met jezelf wil.
Lucienne, Badhoevedorp