Over mij

Allereerst hartelijk welkom op mijn website!

Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Esther van Westerlaak en sinds 1997 ben ik gediplomeerd pedicure en schoonheidsspecialiste. (A, B en Cidesco, zie www.cidesco.nl ).

Mijn eerste jaren in het vak heb ik veel kunnen leren doordat ik werkzaam was voor toonaangevende salons in Amsterdam, o.a. de schoonheidssalon in het Okura hotel en l‘Insitut Annemiek Chique. Al die jaren heb ik mij steeds verder ontwikkeld en verdiept in dit prachtige vak met als specialiteit; verschillende massagestijlen.

Het werken met en zorgen voor mensen is wat ik het liefste doe. Ik wil datgene bieden wat in deze hectische tijden zo vaak ontbreekt; ontspanning en oprechte aandacht. De dagelijkse beslommeringen even los kunnen laten en volledig tot rust komen in lichaam en geest… jij verdient deze aandacht. Niet het gevoel hebben een nummer te zijn die weer snel plaats moet maken voor de volgende klant. Al mijn behandelingen worden ruim ingepland zodat er van begin tot eind een sfeer heerst van totale ontspanning.

Omdat mijn passie bij massage ligt volg ik regelmatig cursussen en opleidingen om mijn technieken uit te breiden en te verdiepen. Mijn opleidingen heb ik niet alléén in Nederland gevolgd maar ook (soms ver) over de grens. Zo heb ik o.a. de Thaise massagetechnieken geleerd in Wat Pho, Bangkok en in 2014 heb ik 2 weken lang mogen werken voor- en met de beste masseur van Ibiza, Georges op Cala Jondal.
Het is dan ook Ibiza, het eiland waar ik al sinds 1991 graag kom, dat mij heeft geïnspireerd tot de naam Es Vedra. Es Vedra… de mystieke rots in de branding, liggend aan de westkust van Ibiza.

Ik hoop dat mijn filosofie “ontspanning en oprechte aandacht” jou aanspreekt en dat ik ook jou binnenkort mag ontvangen in mijn salon zodat ik je kan laten beleven waar mijn slogan voor staat;

 

 

Schoonheidssalon Es Vedra is er trots op om 1 van de vrijwillige beautyprofessionals van de BeautyBank te zijn.

Want delen is vermenigvuldigen!

Butterfly_BB_Pink2_txt_XXS

 

www.beautybank.nl

 

Daarnaast ben ik vrijwilliger voor Chi.

 

http://www.aromasseurs.nl